13 februari Carnavalsdrive met stampotbuffet

Op dinsdag 13  februari a.s  is er weer de Carnavalsdrive met stamppotbuffet.

De avond begint om 18.00 uur.

Als leden betalen wij € 8,50 p.p   excl. consumpties.

Ook een niet-spelende partner of andere reguliere ‘maaltijddeler’ is van harte welkom aan ons buffet.

Zij betalen € 16,00  per persoon voor het buffet, excl. consumpties.

Graag contante betaling bij intekening , wij verzoeken u om met gepast geld te betalen.

Op dinsdag 23 januari, dinsdag  30 januari  en dinsdag 06 februari  ligt de intekenlijst  klaar op de wedstrijdleiderstafel.

Op basis van de aanmeldingen die er aan het eind van de avond op 06 februari  zijn, gaan we het buffet bestellen!

Dus, meld je aan, hoe meer zielen, hoe meer vreugd.

Afwijkingen van het reglement:

De spellen die gespeeld worden zijn voor deze drive speciaal samengesteld. Er mag dus niet worden geschud. Ook is de spelverdeling al ingevoerd.

Er wordt rekening gehouden met A-B en C lijn waarbij de A/B paren in de Noord/Zuid lijn spelen en de B/C paren in de Oost/West lijn.

Gebruik Joker:

Tijdens de drive heeft elk paar de mogelijkheid om van een joker gebruik te maken. De joker geeft recht op een extra gemaakte slag.

De joker kan alleen door het paar worden ingezet waarvan de leider het spel speelt. Het tegenspelende paar kan de joker niet inzetten tenzij het spel ge(re)doubleerd wordt gespeeld.

De inzet van de joker moet kenbaar gemaakt worden voordat de eerste slag gespeeld is. De inzet moet worden gemeld aan de wedstrijdleider onder inlevering van de joker. Als alle slagen gespeeld zijn wordt in de bridgemate het spel ingevoerd op basis van het aantal behaalde slagen +1.

Per ronde kan een paar maximaal 1 joker inzetten.

A-paren krijgen 1 joker; B-paren krijgen 2 jokers en C-paren krijgen 3 jokers.

Prijzen worden uitgereikt aan:

Het paar dat 11e wordt in de klassering (zowel NZ als OW); bij gelijke notering wordt er geloot.

De hoogste score op spel 11 en 22 (zowel NZ als OW); bij gelijke notering wordt er geloot.

Het dichtst bij de 1111 punten op een spel; bij gelijke notering wordt er geloot.

Geplaatst in Uncategorized.